Sorrentinos de calabaza con crema de almendras
Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Sorrentinos de calabaza con crema de almendras. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Sorrentinos de calabaza con crema de almendras is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes yummy. They are nice and they look fantastic. Sorrentinos de calabaza con crema de almendras is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Sorrentinos de calabaza con crema de almendras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sorrentinos de calabaza con crema de almendras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Sorrentinos de calabaza con crema de almendras is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Sorrentinos de calabaza con crema de almendras estimated approx 60 minutos.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Sorrentinos de calabaza con crema de almendras using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.
Es una excelente receta para aquellos que amamos las pastas en todas sus formas y también para la gente que se anime a nuevos sabores o que nunca los hay probado. Se los recomiendo!
Ingredients and spices that need to be Get to make Sorrentinos de calabaza con crema de almendras:
- 200 grs harina 000
- 1 u huevo
- 30 cc aceite de girasol
- 1 kg calabaza
- 100 grs muzarella
- 1 cebolla
- 100 grs queso reggianito o parmesano
- 30 grs almendras
- 200 cc crema de leche
- sal y pimienta a gusto
Steps to make to make Sorrentinos de calabaza con crema de almendras
- Formar una corona con la harina y colocarle la sal,huevo y aceite. *Unir todo y empezar a amasar por unos 10 minutos más o menos para que se integren bien los ingredientes.(el amasado es importante para generar gluten en la masa, tiene que quede elástica de forma que introduzcas un dedo y la masa se vuelva a levantar sola, ahí desarrollo bien su gluten) y dejar descansar por 10 minutos más. *Pasado el tiempo de descanso comenzamos con el estirado que consiste en estirar la masa con un palo de amasar o máquina pasta linda si tienes hasta que tome un espesor de 1 o 2 mm de espesor(del espesor de una masa pascualina o masa de empanadas) y dejar descansar mientras hacemos el relleno.
- Para el relleno cortaremos la calabaza por la mitad y la sazonamos con sal y pimienta y un poquito de aceite y la llevamos al horno por 45 minutos aproximadamente a 180°c. *Pasado ese tiempo retiramos la pulpa de la calabaza con una cuchara y realizamos un puré pisando la calabaza con un pisa puré y dejamos enfriar. * Cortamos las almendras en láminas finas y las mezclamos con el puré.
- Pasamos al rellenar la masa. *Con un molde de sorrentinos enharinado colocamos una franja de masa estirando por las cantidades del molde y pasamos a rellenar con el puré de calabazas y almendras y le colocamos dados de muzzarella y tapamos con otra lámina de masa estirada untando con un poco de agua para pegar nada con masa y con el palo de amasar lo pasamos por encima para cortar los sorrentinos y reservarlos espolvoreando harina por encima.
- Último paso, cortar media cebolla en brunoise (corte en cubitos pequeños) y sudar en una cacerola chica con un poco de aceite y sal, luego de 5 minutos incorporar crema de leche con queso reggianito o parmesano rallado y esperar que el queso se funda y salpimentar y cocinar por 5 o 10 minutos *Opcional (rallar un poco de nuez moscada y y hojas de salvia) * Colocaremos una cacerola grande con agua y sal a hervir y colocar los sorrentinos por 7 o 9 minutos y luego lo sacamos y servimos. * Para decorar le colocamos unas almendras picadas al plato terminado con unas hojas de salvia.
As your experience and also self-confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet and adjust your diet to your individual tastes with time. Whether you wish to offer a dish that makes use of less or even more ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make straightforward adjustments to achieve this objective. In other words, begin making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation skills for newbies you don't require to learn them however just if you understand some straightforward food preparation techniques.
This isn't a total guide to fast and also simple lunch recipes however its great food for thought. Hopefully this will certainly obtain your imaginative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this exceptional food Steps to Make Award-winning Sorrentinos de calabaza con crema de almendras. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment