Cuscús tradicional marroquí
Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Cuscús tradicional marroquí. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.
Cuscús tradicional marroquí is one of the most favored of current trending foods in the world. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes delicious. Cuscús tradicional marroquí is something which I have loved my whole life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Cuscús tradicional marroquí, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cuscús tradicional marroquí delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Cuscús tradicional marroquí using 14 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.
Receta original de Marruecos
Ingredients and spices that need to be Take to make Cuscús tradicional marroquí:
- 1 kg cuscús
- 1 vaso aceite de oliva virgen extra
- 1 kg carne (osobuco, cordero, ternera)
- 1 cebolla
- 1 tomate
- 1 cucharadita especies mezcladas para cuscús (color rojo)
- 1 manojo perejil atado
- Azafrán
- Verduras
- 1 nabo
- 1 calabacín
- 1/2 calabaza pequeña
- 4 zanahorias
- 1/2 col
Instructions to make to make Cuscús tradicional marroquí
- Empezamos macerando la carne con la mezcla de las especies especial para cuscús. Con la ayuda de un poco de aceite masajeamos bien la carne para que quede bien impregnada en la carne. Salpimentamos la carne. Dejamos en la nevera reposar. Mientras más tiempo lo dejemos más sabor cogerá.
- Os aconsejo comprar la carne, las especies y el cuscús en una tienda Halal. Allí os podrán también aconsejar mejor en cuáles son los mejores ingredientes.
- Se moja el cuscús y se saca el agua sin colar. Dejamos reposar 30-60'.
- Separamos el cuscús con un poco de aceite. Ponemos a hervir agua en la parte inferior de la cuscusera. Nota: la cuscusera no deja de ser dos ollas que se montan una encima de la otra, en la que la superior tiene agujeros para dejar pasar el vapor de agua de la olla inferior. Se puede comprar en cualquier gran superficie.
- En la parte inferior de la cuscusera ponemos las verduras y en la superior el cuscús (así conseguimos que el cuscús se impregne del sabor de las verduras). Vamos removiendo el cuscús para que se haga uniformemente. No tapar. Dejar cocer 30'.
- En una olla hacemos sofrito con la cebolla, el tomate rallado y perejil atado. Sellamos la carne una vez pochada la cebolla. Añadimos el agua de la cocción de la verdura hasta tapar la carne. Estofamos por 1 hora. Con el caldo sobrante del estofado mojamos el cuscús.
- Ponemos en una bandeja grande el cuscús en forma de volcán. En el medio ponemos la carne y las verduras.
- Opcionalmente se puede decorar con almendras fritas, cebolla caramelizada y pasas.
As your experience and also self-confidence expands, you will discover that you have more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet to your individual preferences over time. Whether you want to offer a recipe that utilizes fewer or more ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make simple adjustments to accomplish this goal. In other words, start making your dishes on time. When it comes to basic food preparation skills for novices you do not need to learn them yet only if you understand some easy food preparation strategies.
This isn't a full guide to fast and simple lunch recipes yet its great something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this special food Simple Way to Prepare Any-night-of-the-week Cuscús tradicional marroquí. Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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