Crema suave y cariñosa (calabacín y calabaza)
Hey everyone, it's John, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Crema suave y cariñosa (calabacín y calabaza). One of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.
Crema suave y cariñosa (calabacín y calabaza) is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It's easy, it's quick, it tastes delicious. Crema suave y cariñosa (calabacín y calabaza) is something that I have loved my whole life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Crema suave y cariñosa (calabacín y calabaza), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crema suave y cariñosa (calabacín y calabaza) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Crema suave y cariñosa (calabacín y calabaza) is 6 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Crema suave y cariñosa (calabacín y calabaza) using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.
Ingredients and spices that need to be Get to make Crema suave y cariñosa (calabacín y calabaza):
- 2 calabacines grandes
- 1 paquete calabaza limpia y sin piel (congelada o fresca)
- 1 cebolla grande de Figueras
- 1/2 puerro
- 3 zanahorias
- 1 patata roja mediana
- 200 ml nata para cocinar (opcional)
- 3 quesitos
- al gusto sal
- al gusto pimienta
- 1 brick caldo de pollo
- 1 litro agua
- 1 pastilla Avecrem (opcional)
Instructions to make to make Crema suave y cariñosa (calabacín y calabaza)
- Lavaremos el calabacín, las zanahorias, el puerro. Esas verduras las cortaremos con su piel, y las pondremos en una olla con tres cucharadas de aceite de oliva. Si tenéis aceite utilizado de alguna fritura de carne le dará mejor gusto a la crema. Seguidamente cortaremos también la cebolla y la patata que la partiremos a gajos. Lo pondremos a fuego lento con sal y taparemos para que se vaya friendo dicha verdura poco a poco. Le iremos dando unas vueltas para que no se pegue.
- Cuando veamos que ha soltado agua la verdura y que empieza a estar tierna. Pondremos el brick de caldo o agua con la pastilla de Avecrem, lo podéis hacer de las dos maneras. Cubriremos las verduras y dejaremos hervir, unos 10 o 15 minutos a fuego fuerte.
- Pasados esos minutos, bajaremos el fuego y pondremos los tres quesitos. Seguidamente batiremos la mezcla. Rectificaremos de sal y pimienta. Así tendríamos un puré de verduras muy bueno.
- Si queréis, podéis añadir la nata para cocinar, veréis que de esta forma coge un poco más de textura a crema, engordará bastante más, aunque queda buenísima. Si lo hacéis con la nata dejaremos que esté un poco más al fuego para que la nata se integre con la verdura. Miraremos otra vez de sal y pimienta como está.
- Después, cuando ya la tengáis lista, pasaremos a decorar el plato. Yo cómo veis en la foto, la decoro con unos daditos de queso de cabra y picatostes. Eso ya va a gustos. Otra idea que os doy para decorar son unas chips de zanahoria o de calabaza, pero lo que si os recomiendo que pongáis los daditos de queso de cabra. Le da un sabor... 🤤
- Solo queda que comer esa deliciosa crema y.... ¡¡¡BUEN PROVECHO!!!😋
As your experience and confidence grows, you will discover that you have more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you wish to offer a recipe that makes use of fewer or more ingredients or is a bit basically zesty, you can make basic adjustments to achieve this objective. To put it simply, start making your dishes promptly. As for fundamental food preparation abilities for novices you don't require to learn them however just if you grasp some simple food preparation methods.
This isn't a complete overview to fast and simple lunch dishes yet its great food for thought. Ideally this will get your imaginative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this special food Easiest Way to Prepare Favorite Crema suave y cariñosa (calabacín y calabaza). Thank you very much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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